Τρόποι Αποστολής

 1. Αποστολη μέσω courier

  Όλες οι παραγγελίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται με την ACS Courier.

  Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται 9:00 - 17:00 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την εταιρεία courier για τον καθορισμό της ώρας παράδοσης.

 2. Παράδοση με Τοποθέτηση

  Σε περίπτωση επιλογής σας για την τοποθέτηση των προϊόντων από την εταιρεία μας, τα προϊόντα παραδίδονται από το συνεργείο τοποθέτησης χωρίς επιβάρυνση κόστους αποστολής.

  Αναφορικά με το κόστος τοποθέτησης απαιτείται να επικοινωνήσετε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

  Η τοποθέτηση των προϊόντων από συνεργείο μας είναι εφικτή μόνο για το λεκανοπέδιο Αττικής. Αναφορικά με λοιπές περιοχές απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 9426353. 3. Παραλαβή από το κατάστημα.

   

 

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν, στην περίπτωση που η περιοχή παράδοσης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρεία Courier.

 

Σε περίπτωση που ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, οι αποστολές θα παραδίδονται στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών της περιοχής σας, διαφορετικά, για να έρθουν στον χώρο σας, το κόστος αποστολής ανέρχεται του ποσού 11€ έως 2 κιλά και  3,50€ ανά επιπλέον κιλό.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής και η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης, πιθανή αντικατάσταση ή ακύρωση της παραγγελίας.

 

 

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων μια παραγγελίας παρουσιάζεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Βάρος σε Κιλά

Κόστος

Έως 2Kg

3,00€

2 Έως 5 Kg

7,00€

5 Έως 10 Kg

12,00€

Άνω των 10 Kg

15,00€

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 • Τα ογκώδη αντικείμενα - δέματα (άνω των 10kgr) αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και δεν υποστηρίζεται πληρωμή με αντικαταβολή. Τα μεταφορικά καθορίζονται αναλόγως την περιοχή της παράδοσης και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.
 • Ως λεκανοπέδιο Αττικής θεωρούνται οι δήμοι Αθήνας, Πειραιά, και οι δήμοι περιφέρειας Β' Αθηνών και Β' Πειραιά.
 • Παραδόσεις με ίδια μέσα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-15.00, κατόπιν συνεννοήσεως για την ώρα παράδοσης.