Η Εταιρία

Η εταιρεία Αφοι Α. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε ιδρύθηκε το 2013 με έδρα την Καλλιθέα με διακριτικό τίτλο Electronline και δραστηριοποιείται στην Αττική καθώς και την περιφέρεια με την συνεργασία έμπειρου προσωπικού για την υλοποίηση υποδομής ηλεκτρονικών & ηλεκτρολογικών εφαρμογών καθώς και την πώληση Ηλεκτρολογικού Υλικού.

 

Τα έμπειρα στελέχη της Electronline αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τα άλματα των καιρών, έχουν στόχο την  παροχή σύγχρονων και λειτουργικών υπηρεσιών κατασκευής και την συντήρηση  ηλεκτρονικών & ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις απαιτούμενες ανάγκες των πελατών της. 

 

Η εταιρεία μας έχει συμμετάσχει σε δημόσια έργα Ανακατασκευή τμημάτων της Βουλής, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, ΙΚΑ, Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, Μουσείο Κανελλοπούλου, ανακατασκευή τμημάτων Ιατρικού Αθηνών, και έχει  ολοκληρώσει πλήθος εγκαταστάσεων ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

 

Συνυφασμένη με το όραμα της εταιρείας είναι η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση των μελών της σε θέματα  νέων τεχνολογιών, πού δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και την δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εφαρμογών.